Paula Valls

cropped-cropped-paulavalls11.jpg

Vaig néixer a Manlleu (Barcelona) el 1999. En aquests moments, estudio 1r de Batxillerat a La Salle Manlleu i música a l’Escola de Música de Vic i a la de Manlleu.

A casa, des de ben petita m’han ensenyat l’amor per la música i per la muntanya. Un dels meus records d’infantesa és que quan em despertava al matí, sempre sonava un CD diferent. Músiques diverses, de diferents gèneres, artistes i cultures. El meu pare m’explicava un seguit d’anècdotes sobre l’artista o la gravació en qüestió, i tot plegat m’anava despertant la curiositat. Va ser precisament el meu pare qui em va introduir en el piano i més recentment en l’ukulele.

Un altre dels meus records és la muntanya. No recordo cap estiu sense enfilar-me a algun cim, sense fer excursions o fins i tot sense alguna escaladeta. Darrerament, he deixat una mica de banda les botes de muntanya per aficionar-me al trapezi. Un cop a la setmana, vaig a La Fàbrica dels Somnis a penjar-me.

Sóc molt jove, però tot i això em considero una persona molt activa. A banda del batxillerat i dels estudis de música participo activament en vàries organitzacions culturals del meu poble, com l’Ateneu, el Casal Boira Baixa (comissió Festa Jove) i el SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans).

Una altre de les meves aficions són els idiomes. M’apassiona l’anglès, i de petita ja anava a colònies per fer immersió lingüística. Després, he fet estades a Malta i Escòcia. M’agrada molt viatjar i amb els pares hem recorregut part d’Europa. Em fa gràcia i em sorprèn veure les meves fotos en ciutats i països que ni tan sols recordo.

I per descomptat, i per això vull compartir aquest espai en xarxa amb vosaltres, m’apassiona la música, sobretot cantar i composar els meus propis temes. No recordo quan vaig començar a cantar perquè ho he fet sempre i actualment n’estic estudiant la tècnica. La meva experiència musical ha estat molt diversa: els directes dels combos de l’Escola de Música, concerts de petit format, en solitari o acompanyada d’altres músics, bolos com a cantant en un grup de versions de Ripoll (Suit Up). També vaig formar part d’un projecte molt interessant de l’Escola de Música de Manlleu, Sinestèsia, unint arts i música.

Actualment estic centrada amb el meu projecte personal, composant i cantant els meus propis temes. M’encantaria que la gent pogués gaudir del que faig. I tot, tot, està per arribar.

 

 

Anuncis
%d bloggers like this: